top of page

Bad

 

Badene våre har fliser på gulv og vegger og leveres komplett med innredning (eks. hvitevarer). Det er LED-spotter i taket og varmekabler i gulvet.

 

Badet er utstyrt med vegghengt toalett med ”soft-close”-lokk.  Baderomspakken innholder 900 mm dusjvegger i glass (innfellbare). Og på badet i første etasje er det kran for opplegg til vaskemaskin og vann/avløp for vaskemaskin. 600 mm designinnredning med skuff/skap og speil med LED-lys over servant.

 

Aktive familier trenger et ekstra bad. I husene våre har vi derfor også et bad i andre etasje, til avlastning for en aktiv familie. I eneboligen får du hele to ekstra bad.

Planløsninger

Kjøkken

 

I MyCube boligene har vi valgt en funksjonell og moderne kjøkkenløsning tilpasset en aktiv families hektiske hverdag.

 

Ved å integrere kjøkken og stue har dere god oversikt når maten lages.

Kjøkkenet er moderne med skuffløsninger, praktiske overskap, plass for hvitevarer og komfyr. 

 

Stue

 

Den åpne stue- og kjøkkenløsningen gir deg plass til å ha venner på besøk til deilige måltider ved bordet.

 

Om det dreier seg om en filmkveld med maten i fanget, kan stuen være det hyggelige og intime samlingspunktet for gjengen.

 

Det er lagt vekt på en åpen løsning med store vindusflater. Gulvet er belagt med enstavs eikeparkett - et hardført, flott gulv som gir stuen et eksklusivt uttrykk. 

 

Soverom

 

I tomanns- og eneboligene våre kan du velge mellom fire og fem. I de sistnevnte er det også lagt opp til en egen foreldreavdeling med walk-in closet og bad knyttet til hovedsoverommet. 

 

MyCube er moderne boliger med fokus på smarte løsninger, spesielt tilpasset familier. På Røyken bygger vi også tidsplassen – et uteområde som kan brukes til både aktivitet og samlinger.

 

Vi gjør oppmerksom på at skisser av boligene og uteområdene vist på nettsidene kan avvike fra det endelige resultatet.

OM BOLIGEN

RØYKEN

bottom of page