top of page

Bad

 

Badene våre har fliser på gulv og vegger og leveres komplett med innredning (eks. hvitevarer). Det er LED-spotter i taket og varmekabler i gulvet.

 

Badet er utstyrt med vegghengt toalett med ”soft-close”-lokk.  Baderomspakken innholder 900 mm dusjvegger i glass (innfellbare). Og på badet i første etasje er det kran for opplegg til vaskemaskin og vann/avløp for vaskemaskin. 600 mm designinnredning med skuff/skap og speil med LED-lys over servant.

 

Aktive familier trenger et ekstra bad. I husene våre har vi derfor også et bad i andre etasje, til avlastning for en aktiv familie. I eneboligen får du hele to ekstra bad.

Planløsninger

Kjøkken

 

I MyCube boligene har vi valgt en funksjonell og moderne kjøkkenløsning tilpasset en aktiv families hektiske hverdag.

 

Ved å integrere kjøkken og stue har dere god oversikt når maten lages.

Kjøkkenet er moderne med skuffløsninger, praktiske overskap, plass for hvitevarer og komfyr. 

 

Stue

 

Den åpne stue- og kjøkkenløsningen gir deg plass til å ha venner på besøk til deilige måltider ved bordet.

 

Om det dreier seg om en filmkveld med maten i fanget, kan stuen være det hyggelige og intime samlingspunktet for gjengen.

 

Det er lagt vekt på en åpen løsning med store vindusflater. Gulvet er belagt med enstavs eikeparkett - et hardført, flott gulv som gir stuen et eksklusivt uttrykk. 

MyCube er moderne boliger med fokus på smarte løsninger, spesielt tilpasset familier. Funksjonelt design er i fokus hos oss!

 

Vi gjør oppmerksom på at skisser av boligene og uteområdene vist på nettsidene kan avvike fra det endelige resultatet.

 

Soverom

 

Fra to opp til fem soverom  - kan det bli for mange? I rekkehusene våre kan du velge mellom tre til fem soverom. 

 

I tomanns- og eneboligene våre kan du velge mellom fire og fem. I de sistnevnte er det også lagt opp til en egen foreldreavdeling med walk-in closet og bad knyttet til hovedsoverommet. 

 

Om MyCube

bottom of page