MyCube – enkelt å boMyCube er boliger for moderne familier, bygget for å ta hensyn til livet slik det leves. I dag vil dette for mange si en hverdag uten familie i nærheten. Naboen og andre familier i samme livssituasjon har derfor, for mange barnefamilier, blitt den viktigste støttespilleren for å få hverdagen til å gå opp. Ved å legge til rette for at det skal være enkelt å få hverdagen til å gå opp, enkelt å se etter både egne og andres barn,  enkelt å ha besøk, enkelt å ha barnebursdag, enkelt å ha voksenbursdag... bidrar MyCube til at livet blir enklere i en hektisk hverdag – og kanskje spesielt mens barna er små. Rett og slett - MyCube - enkelt å bo :-)

 

Felleshuset "Tidsrommet"

for små og store sammenkomsterI enkelte MyCube prosjekter følger det med et felleshus – kalt Tidsrommet. Dette er et hus som kan brukes av små og store, til små og store anledninger i livet. Det er et sted hvor barna på en enkel og grei måte kan leke etter barnehage og skole og et sted hvor de voksne kan treffes i et avslappet miljø når de måtte ønske det. Ikke minst er det et sted som, på en enkel måte kan gi foreldre litt ekstra tid som kan komme godt med i en hektisk hverdag.

 

 

Følg mycube_familie på Instagram!Gode idéer til en enklere og mer aktiv hverdag med barna.

 

Tagg dine gode hverdagsidéer med #mycubefamilie, så dukker bildet ditt opp her og du bidrar til å dele gode "lifehacks" med andrebarne-familier. Følg med - plutselig dukker det også opp en konkurranse.

 

Jo flere som bidrar - jo mer gode idéer og inspirerende bilder til alle. Enkelt!

 

 

© 2016 by Frost Utvikling AS i samarbeid med Frostrøyk AS

 

  • b-facebook