Startskudd – og på vei til Røyken

 

Hurra! Vi er igang med bloggen vår og jeg kan samtidig informere om at jeg har pakket vesken for en reise ned til Røyken – grytidlig i morgen tidlig. Småbarnsmoren med poser under øynene og et Røykenskilt og barneatlas i hendene (ingen andre analoge atlaser i huset) skal ut på rekognisering i Røyken - flaks for meg - jeg elsker å reise.

 

Faktum er at vi akkurat har lansert boligkonseptet vårt på Engenjordet i Røyken – som jeg har hørt at skal være et skikkelig flott sted å bo (blant annet fra denne damen: https://www.trinegrung.no). 

Meningen er jo at jeg, som jobber som markedskoordinator for MyCube, skal formidle hvor flott det er å bo i Røyken. Men jeg har ikke vært der mer enn 5 minutter. Det er jo litt flaut. Samtidig synes jeg faktisk – på generell basis, at det er skikkelig urettferdig at dere som leter etter et flott sted å bo skal finne ut av så mye på en gang – om så mange steder og hus – så jeg gjør like godt litt av jobben for dere her. Livet skal jo ikke være alt for vanskelig. Så i morgen skal jeg rett og slett leve litt i Røyken for dere. Jeg har min egen "privatchauffør" og guide, Trine Grung, som faktisk har bodd i Røyken. Sammen skal vi treffe noen flotte mennesker som kan fortelle dere litt om stedet, hva man kan gjøre der og hvorfor det er et flott sted å bo (forhåpentligvis. Det vet jeg jo faktisk ikke enda - så litt fallhøyde her kjenner jeg - er dårlig til å lyve).

 

PS. Jeg har min egen private agenda om å finne et sted å drikke kaffe når jeg kommer dit - god kaffe - hører av meg om hva jeg finner.

 

Please reload

Favorittpostene våre

Å spare penger

05/05/2016

1/10
Please reload

Siste innlegg

05/05/2016

28/04/2016

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk ved hjelp av tags