top of page

Røyken – Den som venter på noe godt...

...venter alltid for lenge! Ingen vits å vente med godbitene vel?!

I løpet av den smått intense og opplevelsesrike Røyken-turen vi hadde sist uke, landet vi jo - på slutten av dagen, på "På hjørnet café og krambod". Jeg hadde som ett av mine hovedmål ila turen, planlagt å finne ut av om det var noe sted å få en skikkelig god kopp kaffe. Den koppen fant jeg i Spikkestadvein 95 - servert av Turid i "På hjørnet café og krambod", som også baker alle kakene som serveres, fra scratch - og som også lager saft, marmelader og syltetøy og annet snadder som hun selger i den hjemmekoselige caféen (PS. gulrotkaken var NYDELIG - anbefales!).

Greien med "På Hjørnet", er at Turid ikke er alene i det lille trehuset bak togstasjonen. I spikkestadveien 95 holder nemlig blant annet Vigdis Totland interiørsøm hus. Her syr de alt fra puter og gardiner, til madrasser. Rett ved siden av systuen har de et interiørutsalg - Paisley interiør, som byr på eksklusive stoffer og interiørdetaljer som får en hver husmor til å sikle. Damene i sy-/interiørbutikken tilbyr også hjemmebesøk med farge og stilkonsultasjon. Got to love it!

Rita i "Den lille skjortefabrikken" syr skjorter til damer og alle anledninger - tilpasset kun deg og dine mål. I en lys og åpen krok har hun et laaangt klesstativ med skjorter i tillegg til små stativer og skredderdukker med noen av kreasjonene sine utstilt. I tillegg selger hun håndlagde smykker og gaveartikler. Det er en helt fantastisk sjarme og stil over hele Rita - og butikken hennes. Og noe så genuint og kvalitetsbevisst. Jeg vil nesten si at det er verdt turen til Røyken, bare for å oppleve håndverket og Ritas øye for detaljer.

For oss med barn er kanskje Veronica og "Bursdagseventyret" som holder til midt imot Ritas lille skjortebutikk den aller største karamellen. Hun har fylt et helt rom med eventyrlige bursdagsfeiringspakker. Her kan du leie helt fantastisk utstyr til selskapet til barnet ditt. Sjørøvere, prinsesser, leker, dekor, invitasjoner, aktiviteter og godteposer - you name it!

Jeg håper jo at dere reiser til Røyken for å se på tomtene våre der, men jeg håper også at dere tar dere tid til å oppleve Spikkestadveien 95 mens dere er der. Det litt uanseelige huset, sammen med de absolutt ikke uanseelige damene som har lagt sjelen sin i det, krydrer definitivt turen til Røyken - og hvorfor vente med en karamell som er så fristende? Sjekk ut tomtene våre samtidig og tenk deg f.eks eneboligen vår, krydret med innhold fra Spikkestadveien 95. God tur!

Les mer om våre fantastiske boliger, på Engenjordet i Røyken her.

#Spikkestadveien95 #Påhjørnetcaféogkrambod #Røyken #kaffe #interiør #framsnakking #Denlilleskjortefabrikken #VigdisTotlandinteriørsøm #Paisley

Favorittpostene våre
Siste innlegg
Arkiv
Søk ved hjelp av tags
Ingen tagger enda.
bottom of page