top of page

Hjelp – vi trenger en tur ut!

Herlighet så innestengt jeg følte meg - og så ufattelig underernært på en voksensamtale med mannen min, som sammen med ungene hadde ligget langflat med oppkast i noen dager. De nå bare småsyke ungene hadde akkurat sovnet og nå satt vi der, i sofaen – utslitt foran TV-skjermen og valgte en Netflix-serie vi kunne koble bort hjernen med.

Jeg skal etter hvert gi dere flere gode grunner til å velge en MyCube-bolig, men den første gode grunnen er knyttet opp til syke unger og det litt plutselige smådesperate ønsket mitt om å komme seg ut av huset og bare være Sarah, sammen med et annet voksent menneske.

Tilværelsen var liksom blitt en eneste døsig, sliten boble. Jeg følte luften var alt for tung og kroppen alt for slapp. Uansett om du bor i et MyCube-prosjekt eller i en leilighet eller et hus, unngår du neppe denne situasjonen når du har tre barn under fem år i barnehage. Den ene avløser den andre med feber og oppkast og du springer som et pisket skinn mellom spyhavene. Det løser ikke situasjonen, men akkurat nå ønsket jeg meg faktisk VELDIG en MyCube-bolig.

Jeg følte plutselig rett og slett et kjempebehov for å ha en nabo jeg kunne ta med babycallen til og be ham eller henne ringe oss om noen våknet. Imens skulle vi bare gå oss en kort tur i den friske vinterluften i nabolaget, få luftet ut spylukt fra nesen og ringing fra hodet etter ettermiddagens lydnivå og være bare oss – en bitte liten stund. Det er faktisk situasjoner som dette MyCube er designet for.

Boligene er designet med praktiske løsninger som spesielt skal passe for familielivet, men kanskje best av alt; hele konseptet er også ment å hjelpe deg som ikke har nærmeste familie i umiddelbar nærhet. I et MyCube-prosjekt bor du ved siden av familier i samme livssituasjon som deg. Terskelen for å be om litt assistanse innimellom eller la ungene løpe over og leke (når de er friske selvfølgelig) skal være lav. Alle prosjektene ligger også i nærheten av skole og barnehage, sånn at du sparer tid på henting og levering og det er enkelt å få hverdagen med barn til å gå opp.

Så her er den første grunnen til å velge MyCube: noen ekstra minutter i hverdagen, til å være bare deg selv og få tid til akkurat det lille ekstra du trenger.

Ta en sykkeltur bare med minstemann, ta en tur på butikken uten unger, eller for eksempel lufte ut spylukt fra nesen.

Jepp - heier på MyCube i dag.

#Sykebarn #spylukt #tidmedbarna #nybolig #familietid #familie #nytthus #naboer #MyCubekonsept #10godegrunner

Favorittpostene våre
Siste innlegg
Arkiv
Søk ved hjelp av tags
Ingen tagger enda.
bottom of page