top of page

Fra element til modul – fordeler for alle

Noe av det viktigste vi har erfart etter å ha bygd nærmere 60 MyCube boliger i Norge, er at byggetiden er av stor betydning. Selv om den metoden vi benytter nå gir oss en kort byggetid på tomten sammenlignet med mange andre utbyggere, ser vi at mange av våre kunder ønsker at det skal gå enda raskere å komme seg inn i sitt nye hjem. Det skjønner vi godt :-)

I MyCube jobber vi kontinuerlig for å tilpasse oss markedet og utvikle boliger som er best mulig tilpasset de behovene som kundene våre har. Dette er en av grunnene til at vi i snart ett år har jobbet tett med SINTEF for å få utviklet et helt nytt konsept for modulhus. Dette vil gjøre at byggetiden på tomten reduseres MYE og at vi har enda bedre kontroll på byggeprosessen. Det er en myte at hus må bygges utendørs i all slags vær for at kvaliteten skal være høy. For deg som kunde betyr det i praksis at kvaliteten går opp og tidsbruken går ned. Vi er også svært opptatt av at vi klarer å levere boliger som er svært konkurransedyktige i pris til deg som kunde sammenlignet med andre aktører i de markedene vi operer i.

I midten av februar tok vi med våre dyktige underleverandører med til fabrikken vi bruker i Litauen for å se på den første fullskala versjonen av den nye boligen som er utviklet basert på SINTEF-godkjente moduler. Modulene gjør det mulig å i praksis bygge husene ferdig innendørs, tørt og ved jevn temperatur på en fabrikk, løfte de opp på en trailer og frakte de til Norge. Når de kommer til tomten, heises de på plass. I løpet av noen få dager er huset klart til innflytting.

På turen i februar jobbet ingeniørene for at alle små og store detaljer som ikke nødvendigvis synes når huset står klart (men som må være perfekt avstemt for at du som boligkjøper skal få et godt hjem) ble sjekket, vurdert og forbedret. Det var veldig interessant å se hvordan de detaljene som er tegnet ut fungerte i praksis. Mye var bra og noe ble justert for å sikre våre boligkjøpere funksjonelle og trygge hjem med god kvalitet.

I vårt nye prosjekt i Røyken er planen at tomanns- og eneboligene som skal bygges, blir bygget ved hjelp av det nye modulkonseptet.

Grunn to til å kjøpe en MyCube-bolig: Modulhuset gir deg kort byggetid.

PS. I tillegg kan vi på grunn av modulbyggingen også skilte med høy kvalitet i byggeprosessen og ikke minst en god og konkurransedyktig pris på husmarkedet.

#modulhus #modulbygging #røyken #litauen #entrepenører #hånverkere #kvalitet #kortbyggetid

Favorittpostene våre
Siste innlegg
Arkiv
Søk ved hjelp av tags
Ingen tagger enda.
bottom of page