top of page

Viljestyrke og mobil


Er det flere av dere som plutselig finner seg selv litt "stuck" i mobilland? Jeg er kanskje den siste som skal forelese om hvor viktig det er å legge bort mobilen - jeg er nemlig grådig glad i den selv. Den tar jo bilder for det første. Jeg liker å ta bilder. Og jeg får umiddelbart gjengitt opplevelser med ungene og delt dem med familie og venner. Jeg får vært sosial gjennom den, fulgt med på hva som skjer i verden, fikset de små jobbprosjektene og sendt de mailene. Alt skjer jo på mobilen – nesten – eller?

Så er det jo de øyeblikkene – hvor jeg er så opptatt av å fange øyeblikket på mobilen at jeg selv faller ut av det – øyeblikket altså. De øyeblikkene jobber jeg med å minimere. Prøver å være til stede – der og da, når ungene opplever og oppdager livet. Men av og til er man jo så stuck i den lille skjermen at det nesten er litt flaut...

Da kan det være godt med litt hjelp. I våre nye MyCube-prosjekt har vi mobilfrie soner i fellesarealene. På lekeplassen og på grillplassen skal foreldrene være til stede med ungene – leke, le og bare være. Vi håper jo at dette gjør at familiene bruker fellesarealene mer - fordi det er så fint å bare være – uten distraksjoner. Og kanskje føles det faktisk litt mer greit å ikke svare på den jobbmailen når man i etterkant kan skrive: "Litt sent svar fra meg, men jeg har vært i en mobilfri sone en liten stund."

Hilsen fra mamma og minstemann i mobilland: Grunn tre til å kjøpe MyCube-bolig: Litt hjelp av og til, til å legge fra seg mobilen og bare være.

#mobilfrisone #MyCubekonsept #konseptet #familietid #tidmedbarna #grunntre #mobilland #stuck

Favorittpostene våre
Siste innlegg
Arkiv
Søk ved hjelp av tags
Ingen tagger enda.
bottom of page