top of page

Følelsen av nytt – og livet etterpå


Solen i ansiktet og tær og hender mot urørt gress en sommerdag. Har du kjent det noen gang? Den følelsen av helt nytt og urørt? Kanskje da du var liten, den første sommerferiedagen - med alle de ubygde hyttene og lange badedagene foran deg. Eller den første arbeidsdagen i en jobb du har gledet deg til å starte i? Eller rett før du starter på et nydelig tilberedt måltid? Eller i det du går over dørstokken i ditt helt nye hus? Går på gulvet for første gang, lager mat på kjøkkenet ingen andre har laget mat i før, dusjer i den flunkende nye dusjen ingen har stått i før...

Husene vi selger i MyCube er helt nye. Nytt som i at du har valgt mye av løsningen i boligen. Nytt som i at ingen har brukt det før deg. Nytt som i at du har fem års garanti på boligen. Verken når du starter i ny jobb, eller på skole for første gang, har du noen garanti for at dette skal bli bra. Når du kjøper ny bolig, som du gjør i MyCube, har du fem års garanti, som vil si at du har reklamasjonsrett på ting som går i stykker, som er forventet å vare i mer enn fem år.

Jeg vet i hvertfall at jeg var glad for den reklamasjonsretten da vi flyttet inn i nytt hus for syv år siden og viften plutselig røyk. Situasjonen under var nemlig da langt mindre hyggelig enn den ser ut til, med matlukt i klær og hår og seriekoblede røykvarslere som vi liksom aldri fikk slått av.

Nytt hus koster også for tiden, utrolig nok, omtrent like mye som et brukt hus mange steder i Norge. Og et nytt hus er også bygget etter TEK10-standard som blant annet betyr at du ikke trenger så mye fyring som f.eks et hus fra 1990. De sistnevnte er nemlig bygget med langt mindre isolering i vegger og vinduer og koster derfor mye mer å varme opp i løpet av et år.

Og serr - for oss som har en svakhet for funkishus: hvem ville vel ikke bodd i denne lekkerbisken av et funkisslott?

Så uten mer "om og men", her er grunn fire for å kjøpe en MyCube-bolig: følelsen av nytt og det enkle livet etterpå.

#nytthus

Favorittpostene våre
Siste innlegg
Arkiv
Søk ved hjelp av tags
Ingen tagger enda.
bottom of page