top of page

Et liv på skinner


Dekket med aske var han. Og et tynt lag av askestøv dekket også størstedelen av stuen. Som småbarnsforelder er det en luksus å få gå på do og samtidig kunne slappe av med at ungene ikke finner på noe tull i stuen mens du er borte det ene minuttet... Så om du, som meg, i etterkant småler av askesituasjonen i stuen, eller ikke: ta med ungen inn på do? Eller satse på at han leker rolig videre med bilene sine i stuen mens du er på do?

Et liv på skinner hadde vært deilig. Hvor toget alltid stoppet på den stasjonen du tenkte du skulle stoppe på og hvor livet gled enkelt rundt svingene og opp bakkene og hvor ingen trakk i nødbremsen og ba deg om å f.eks. vaske hele stuen ren for aske når hele ungeflokken egentlig skulle ut døren og ake.

Vi har ikke løsningen på do-utfordringen mange småbarnsforeldre sikkert opplever hver dag, men MyCube-boligene er lagt opp til at du skal få i hvert fall ett nødstopp mindre enn du ville fått ellers. Med andre ord – funksjonaliteten i boligen skal gjøre livet litt enklere. Med åpen stue/kjøkken-løsning kan du til en hver tid holde øye med ungene som leker, og samtidig få gjort det praktiske du trenger på kjøkkenet. Med så mange soverom at du har ett til hvert barn, slipper du å løpe opp og ned trappen til småbarn som deler rom og holder hverandre våkne. En ekstra stue oppe gir deg som voksen også mulighet til å f.eks. trekke deg unna med andre voksne mens leken mellom de større barna fortsetter nede.

MyCube-husene inkluderer også kvaliteter du ikke får med i alle andre nye boliger. F.eks er det standard med et lekkert og hardført, enstavs eikeparkettgulv. Huset lar kort fortalt ungene leke så mye de orker. Det er også standardlevering med to stilrene, flislagte bad. Trappen er minimalistisk i eik og med stålspiler. Du skal helt enkelt kjenne at du lever et funksjonelt kvalitetsliv, som kanskje er hakket enklere enn i et hus hvor kjøkkenet er isolert fra stuen og hvor parkettgulvene får store hakk så fort småguttene mister lekebilen eller velter askespannet.

Du får ikke en løsning på do-utfordringen, men du får et hus på skinner – vel, så mye på skinner det kan være i en travel hverdag med barn.

Grunn fem til å kjøpe en MyCube-bolig: et funksjonelt hus tilpasset familier.

#aske #funksjonalitet #funksjonell #påskinner #tog #kvalitet #doutfordringen #funksjonellbolig

Favorittpostene våre
Siste innlegg
Arkiv
Søk ved hjelp av tags
Ingen tagger enda.
bottom of page