top of page

Friske blomster og penger til overs

Det tar 15 minutter med bil, fra tomten vår i Røyken til stasjonen i Asker. De femten minuttene sparer du en hel million på. Så vi foreslår: bytt inn rekkehuset ditt i Asker og kjøp deg en enebolig i Røyken. Eller en tomannsbolig - og få én million til overs.

Så har du råd til friske blomster hver dag - og en bedre middag ute hver uke, med venner eller kjæresten – de neste 20 årene. Eller nye sykler til hele familien - og en ny bil....

Vi kan uansett love deg rikelig med plass i det romslige huset og kort avstand til det meste i hverdagslivet. Skole og barnehage ligger rett ved og Røyken har et rikholdig tilbud til en aktiv familie - bare ta en titt på de andre blogginnleggene våre om den fremoverlente kommunen.

Hva som er et lurt valg er egentlig ganske subjektivt, men er ikke én million et godt påskudd til å i hvertfall sjekke ut de flotte MyCube-boligene på Engenjordet i Røyken?

Lurer du på noe – eller vil du sikre deg en av husene, ta kontakt med meglerne våre i Nordvik & partners (Anders og Øystein er grådig hyggelige og hjelper med det meste):

Anders Ødenes: 950 37 101 l ao@nordvikpartners.no

Øystein Liverud: 918 84 174 I ol@nordvikpartners.no

#smarthusvalg #blomsterhverdag #15minutter #Asker #Énhelmillion #Nybil #nytthus

Favorittpostene våre
Siste innlegg
Arkiv
Søk ved hjelp av tags
Ingen tagger enda.
bottom of page