top of page

Å leke


Husker du følelsen av å leke? Å forsvinne inn i en eventyrverden som bare var forbeholdt deg og lekekameratene. Hva med den adrenalinfylte følelsen av å klatre i trær – akkurat litt høyere enn du turte sist? Å hoppe over bekken. Å gynge høyt. Å sende små lekebåter ned bekken. Leke gjemsel i skogen. Og hva med den fantastiske følelsen da du oppdaget at faren til kameraten din hadde satt opp en taubane i skogen bak huset? – selve oppdagelsen slo nesten suget i magen da du kastet deg utfor og fløy nedover, sammen med summelyden fra vaieren som betød superfart.

Akkurat nå jobber vi sammen med lekeplass-spesialister (og ja - noen av dem barn) for å planlegger lekeplassene til MyCube Røyken. Vi ønsker å skape en møteplass og en egen lekeverden for unger, men også et sted der voksne synes det er ok å være. De som flytter til Røyken med litt eldre barn skal ha mulighet til å trene sammen med ungene sine i en aktivitetsløype vi legger opp og det vil bygges en felles uteplass der det skal være mulig å samle mange menneske og holde bursdagsselskaper eller bare grille og hygge seg sammen.

Bildene over er fra en researchtur tidlig sist høst - til en helt fantastisk lekeplass på Sjusjøen i Ringsaker. De aller minste ungene var superfornøyd med masse sand og et hull å klatre igjennom, mens de største utfordret seg selv og hverandre i klatreinstallasjonene.

Det skal jo være fantastisk å vokse opp og oppdage verden. Vi ønsker å bidra til den gode følelsen av mestring og til utvikling av barnas kreativitet. Vi vil legge til rette for leking - men helst uten å gi alt for tydelige føringer på hva som skal lekes. Vi håper dere som flytter til Røyken blir fornøyde med valgene våre og at barna som vokser opp her får kjenne på passe mye adrenalin, mestring og eventyr.

#lekeplass #aktivitetsløype #eventyrland

Favorittpostene våre
Siste innlegg
Arkiv
Søk ved hjelp av tags
Ingen tagger enda.
bottom of page