top of page

Å spare penger

Jeg glemmer aldri øynene hans da han tok imot den røde racerbilen – sammen med pengene fra ekspeditøren. Og så den uinnpakkede gleden i stemmen da han utbrøt: Mamma – jeg får enda mer penger tilbake!

Ingen sak å bruke penger når man fikk flere tilbake enn man ga, syntes Atlas, snart fire år.

Det å bruke penger var en fest for den da tre år gamle sønnen min – i de tre ukene de holdt – hundrelappene han fikk til jul. Han fikk jo tilbake flere penger når han kjøpte noe! Jeg forklarte at de pengene han fikk tilbake ikke var like mye verdt som de han ga, men jeg hadde ikke hjerte til å diskutere mer med ham når han hardnakket og med glitrende glade øyne påstod at han jo nå hadde enda flere penger å bruke, på enda mere leker.

For de fleste av oss er penger rett og slett en materialisering av tiden vi bruker, så det er vel kanskje ganske naturlig at vi passer på at arbeidstiden vi har lagt bak oss faktisk blir brukt best mulig når den kommer ut i kroner og øre?

Vi synes jo at det er mer enn penger som bør avgjøre hvor du velger å bo – huset du kjøper er jo noe som følger deg store deler av livet i både tykt og tynt. Like vel: penger har en del å si når du velger bolig.

Kjøper du en MyCube-bolig får du mye for pengene. Vi synes egentlig at vi kan dra det så langt som til å si at du faktisk sparer litt penger ved å kjøpe MyCube.Penger du kan bruke til sydentur, friske blomster hver dag, eller kanskje til og med en ny bil.

Hvordan kan du spare penger på å kjøpe hus?

Blant annet har vi brukt mye tid på å finne tomtene vi bygger MyCube-boligprosjekter på. De skal ligge litt utenfor det aller tetteste sentrum, bl.a. fordi at tomtekostnaden ikke skal være alt for kostbar (penger spart). Samtidig har vi passet på at boligen også ligger så sentralt at det er mulig for folk å jobbe i nærheten – uten å bruke masse penger (og tid) på å pendle lange veier. Boligene våre ligger også nært barnehage og skole, så du slipper lange hente- og leveringsrunder med barna - spart tid og noen penger igjen. Spart tid (og mer penger) får du også gjennom selve konseptet, som f.eks gir deg mulighet til å jobbe hjemmefra på ettermiddagen, mens naboen passer ungene.

Tomannsboligen vår – splitter nytt hus bygget etter de siste byggeforskriftene.

Boligene våre er bygget etter de siste byggeforskriftene. Husene er derfor også veldig energieffektive, sammenliknet med eldre hus. Fyringsutgiftene i et MyCube-hus vil derfor være mye lavere enn i et hus bygget for bare 10 år siden. Spart penger igjen.

Så er det også et faktum at ny bolig faktisk er BILLIGERE pr kvadratmeter enn bruktbolig for øyeblikket (les feks denne artikkelen), kanskje mye fordi folk prioriterer pengene på å få hus med en gang foran det å vente noen måneder til et nytt hus er ferdigbygd. Våre hus er splitter nye og har derfor også den fornuftige kvadratmeterprisen et nybygg forventes å ha. Husk også på at nye boliger har fem års garanti. Det kan du også spare mange penger på om det skulle skje noe.

Gjør et smart huskjøp og få råd til friske blomster hver dag i de neste tyve årene - og ikke bare huslån.

Virkeligheten angående pengene han fikk tilbake da han kjøpte leker, sank jo inn over ham da de plutselig en dag tok slutt. Så kanskje ikke helt som sønnen min sin første opplevelse med å bruke egne penger; men vi håper at du sitter igjen med følelsen av å faktisk få litt mer tilbake når du bruker penger på MyCube. Vi har sett at å et MyCube-hus i mange tilfeller faktisk merkes godt på lommeboken (sjekk hva et MyCube-hus i Røyken koster her) – du får litt mer tilbake enn når du kjøper andre hus. Så "vekselen" varer litt lenger – og du kan kose deg med friske blomster hver uke – eller kanskje en rød racerbil?

Grunn nr 6 til å kjøpe en MyCube-bolig: du sparer penger!

#Penger #sparepenger #spare #rimeligehus #myeforpengene #passesentralt #nærtdetmeste

Favorittpostene våre
Siste innlegg