top of page

MyCube presenterer: Interiørpappa

Vi har ”pusset opp” MyCube.no – sammen følger også et større fokus på skandinavisk og trendy interiør. I den forbindelse vil dere bli bedre kjent med Anders Wiik som bor i MyCube Klepp.

Anders er 30 år, samboer og trebarnspappa. Han har Instagramkontoen @interiorpappa hvor han med stor suksess deler sin interiørstil med likesinnede.

- Det er jo litt uavanlig med en interiørinteressert mann i jungelen av instadamer, ler Anders.

For tre år siden flyttet Anders med familien inn i ny MyCube-bolig på Klepp. Han falt for den eksklusive eikeparketten og eike dørene med brede lister. Romløsningen med hele 5 soverom var også avgjørende. Den gode plasseringen i nærmiljøet med nærhet til butikker, barnehage og friluftsområde er et pluss i en travel hverdag med tre små.

Anders forteller at interiørinteressen har kommet gradvis. I gamlehuset var det samboeren som var pådriveren for interiøret i hjemmet, men i ny bolig tok Anders over stafettpinnen.

- Jeg liker å ha det fint rundt meg, men det er ingen billig hobby så vi tar det litt etter litt.

Interiørpappa er ikke redd for å bruke farger.

- Blir det feil er det bare å male om igjen. Det er gjort på en kveld, sier han entusiastisk.

Han er nøye og litt pirkete for det skal se bra ut. De fleste rom har fått en sving med malekosten og huset oser nå av personlighet og stilsikker interiørsans.

- I tillegg er det jo ekstra kjekt å gjøre dette når man får så mye god feedback fra følgerne på instagram, avslutter Anders.

Fremover vil du kunne få se mer av hans bolig på bloggen vår. Anders vil også dele tips og smarte løsninger fra sin egen hverdag.

Vi er glad for at han har lyst til å være en ambassadør for MyCube og kan med hånden på hjertet si at vi blir superinspirert av hans stilsikkerhet.

Anders tar straks over bloggen vår - vi gleder oss til innlegg fra ham i tiden fremover. Følg med!


Favorittpostene våre
Siste innlegg
Arkiv
Søk ved hjelp av tags
Ingen tagger enda.
bottom of page